Ik ben Jasper Voogt. Omdat ik later handelaar wil worden ben ik alvast begonnen met het verkopen van honden- en kattenvoer. Ik heb mijn bedrijf TOPVOER genoemd. Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel (nr. 24371797). Ook heb ik een afspraak kunnen maken met Meadowfield, de fabrikant van mijn voeren.Jasper Voogt, specialist in honden- en kattenvoer
Zoals u wellicht weet is het in de handel vaak zo dat je het elkaar moet gunnen om zaken te mogen doen. Ik doe daarvoor een beroep op u en op uw vertrouwen in mij als jeugdig ondernemer en zal laten zien dat het geen multinational hoeft te zijn die met allerlei dure marketing- en verkooppraatjes en soms extreme winstmarges zijn prijs hoog moet houden.
Ik spreek graag met u af hoe ik uw leverancier kan en mag worden.
U heeft dan in ieder geval geen gesleep meer met voer.
Aan mij zal het in ieder geval niet liggen. Als u mij de opdracht gunt dan zal ik zorgen voor weer een tevreden klant en niet op de laatste plaats een tevreden hond en/of kat op mijn lijst kan worden bijgeschreven.
Voor mijn assortiment moet u even verder kijken op deze site.
En wat betreft mijn prijs? Ook daar zal ik u tevreden stellen. Maar leest u eerst even het verhaal van een ervaringsdeskundige hieronder!

De ervaringsdeskundige
Dit is mijn hond Quintus! En hij eet altijd al het voer van TOPVOER.

Inmiddels is een soortgenoot van mij, die hetzelfde voer eet, wereldkampioen geworden!

Ook hij heeft een supervacht omdat zijn voer aansluit bij wat een hond van nature zou moeten eten. Ik merk dat aan zijn gezondheid. Zijn vacht is supervitaal en hij blijf in topconditie. Het voer zorgt voor een goede darmflora, die op zijn beurt weer voor een goede weerstand zorgt. Hij heeft daardoor minder kans op parasieten, schadelijke bacteriŽn en allergieŽn.

In het voer zitten de benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid en verhouding. Er is bij de variŽteiten in het voer voor honden rekening gehouden met verschillen, sommige honden zijn bijvoorbeeld erg actief en er is verschil in rassen en grootte, bovendien is er verschil in leeftijd, denk ook aan puppyvoer. Zelf eet mijn hond Dog Food Special Quality.

TOPVOER is vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen!


Alle vitaminen, waaronder ook het b-complex, de sporenelementen en de mineralen die aanwezig zijn in de producten, zijn zodanig aangepast dat het gehalte volledig voorziet in mijn behoefte als hond. Dat geldt uiteraard ook voor alle andere voedingsstoffen als eiwitten, vetten en dergelijke.


Dus ik, Quintus Comba Palumbus Meadowcourt, wil alleen nog voer van TOPVOER!

Vragen en antwoorden

Kan ik overschakelen van het huidige voer naar TOPVOER?
Ja, dat kan! Een voerspecialist zal indien gewenst u een advies geven en in overleg met u het juiste voer kiezen. Een voer dat gelijk of beter is dan het huidige voer wat u momenteel uw hond of kat voert. Uw hond en/of kat zal uw keuze zeker weten te waarderen! Daarnaast zal het uw portemonnee ook tevreden stellen.

Hoeveel voer heeft mijn hond nodig?

Gewicht hond Dagelijkse hoeveelheid


5 kg 120 gr
10 kg 230 gr
15 kg 325 gr
20 kg 400 gr
25 kg 475 gr
30 kg 550 gr
35 kg 615 gr
40 kg 675 gr
45 kg 740 gr
50 kg 800 gr

De voedingsbehoefte van uw hond hangt sterk af van het ras, het temperament, de activiteit en de omgevingstemperatuur. TOPVOER (Meadowfield) is een geconcentreerde voeding dat slechts weinig vocht bevat. Zorg er daarom voor dat uw hond altijd voldoende vers drinkwater ter beschikking heeft.

Te allen tijde geldt:
Voer met uw ogen, geen enkele hond is gelijk!

Hoe te bestellen?
U kunt mij bellen (en inspreken, ik bel u dan z.s.m. terug)
06 - 38 299 300

U kunt faxen (ik bel u dan z.s.m. terug of lever uw bestelling af)
0182 - 68 66 94

U kunt mailen (ik mail of bel u dan terug of lever uw bestelling af)
info@topvoer.nl


Hoe te betalen?
De eerste keer dat u bestelt wil ik graag dat u mij vooraf betaalt. Ik stuur u daarvoor een rekening. U kunt de rekening dan betalen op mijn bankrekening (Postbank 2921575). Daarna (na de eerste keer) regel ik de bezorging van uw voer en krijgt u per bestelling een rekening achteraf. Betaling binnen 10 dagen. (Bij deze laatste methode geldt: Voorkom verwijt, betaal op tijd!)

Ik zie graag uw bestelling tegemoet ! Heeft u vrienden, familie of kennissen, vertel hun dan ook over mijn TOPVOER.

Jasper Voogt


PS. Probeert u ook eens die fantastische hot dogs zoals hier afgebeeld. Uw hond is er absoluut gek op! Graag bezorg ik u een eerste proefexemplaar. Daarna hoop ik uiteraard dat u bij mij in ieder geval deze overheerlijke hot dogs blijft bestellen. Zien ze er niet uit om op te eten??..! Neem de proef op de som! En bestel een eerste proefexemplaar!